FAQS - - RENDELÉS     Regisztrálnom kell a biker-world eu webáruházban
Elektromos alkatrészek

FAQS

RENDELÉS

 

 

Regisztrálnom kell a biker-world.eu webáruházban történő vásárláshoz?

 

- Igen, a vásárláshoz regisztráció szükséges. Minden adat, például cím és elérhetőség mentésre kerül a következő vásárláshoz, és itt tárolhatja motorkerékpárja tipusát is – ami megkönnyíti a választást, ha szerviz- vagy pótalkatrészeket szeretne rendelni.

 

 

Problémáim vannak a regisztrációval, mi a teendőm?

 

 

- Mindenekelőtt ellenőrizze még egyszer, hogy helyesen kitöltötte az összes kötelező mezőt? A választott jelszó 8 vagy több karakterből áll, és tartalmaz legalább egy kis- és nagybetűt, egy számot és egy speciális karaktert? Akkor itt mindennek működnie kell... Ha nem kapta meg a regisztrációját megerősítő e-mailt, vagy a benne található link nem működik, akkor a legjobb, ha felkeresi internetes részlegünket. Ha további problémái adódnának a regisztrációval, ügyfélszolgálatunk természetesen készséggel áll rendelkezésére: csak küldjön egy e-mailt, és szívesen segítünk.

 

 

Hogyan találhatom meg a motoromhoz megfelelő termékeket?

 

- A Biker-World motorkerékpár adatbázisa azért van, hogy minden motoros pontosan megtalálja a gépéhez szükséges termékeket. Egyszerűen válassza ki járművét gyártó, űrtartalom, modell és gyártási év szerint, és kap egy teljes listát azokról a pót- és kopóalkatrészekről, amelyek pontosan ehhez a motorkerékpárhoz alkalmasak. Mostantól könnyedén kiválaszthatja a megfelelő termékeket az egyes kategóriákban; az itt megjelenített termékek mind pontosan az adott motorkerékpár-modellhez készültek. Annak érdekében, hogy a következő látogatása során még gyorsabban elérje úticélját, most elmentheti motorkerékpárját online fiókjába.

 

 

 

SZÁLLITÁS

 

Megadhatok más szállítási címet is?

 

- Szükség esetén a számlázási cím megadása után más szállítási címet is megadhat. Egyszerűen válassza ki a „Szállítás másik címre” opciót, és a következő lépésben adja meg a kívánt címet. Regisztrált vásárlóként több szállítási címet is elmenthet és kiválaszthat minden új rendelési folyamathoz.

 

 

Van lehetőség nyomon követni a küldeményt?

 

- Amint az áruk kiszállításra kerültek, e-mailt küldünk tőlünk a rendeléssel kapcsolatos további információkkal és a szállítmány nyomonkövetésére szolgáló linkkel.

 

 

Mit tegyek, ha egy tétel hibás?

 

- A gondos minőségellenőrzés ellenére előfordulhat, hogy SÉRÜLTEN érkezik meg Önnek egy tétel. Kérjük, küldje vissza nekünk, hogy cseréjét megoldjuk.

 

 

 

 

 


 

 

Folytatás