Vásárlási feltételek - - Általános feltételek és
Futómű alkatrész

Vásárlási feltételek

Általános feltételek és Szolgáltatási útmutató.

 

- A webáruházunkban vagy aktuális hirdetésünkben bemutatott áruk részletes leírással együtt nem jelentenek tőlünk kötelező érvényű ajánlatot Önre nézve. Ön jogilag kötelező ajánlatot tesz számunkra, ha megrendelését írásban, telefonon, elektronikus úton, ill. bármilyen más formában juttatja el hozzánk. Hasonlóképpen, Ön jogilag kötelező érvényű ajánlatot tesz számunkra, amikor online áruházunk összes online megrendelőlapján megadja az Öntől kért adatokat, és végül a „Vásárlás most” gombra kattint. A bevásárlókosárban való puszta ideiglenes tárolás nem minősül jogilag kötelező ajánlatnak.

- További információk az elektronikus kereskedelemben kötött szerződésekhez: Megrendeléseit a szerződés megkötése után nálunk tárolja. A rendelési folyamat befejezése után a „Fiókom” zárt felhasználói csoportban (jelszóval védett ügyfélfiók) hívhatja fel őket. Alternatív megoldásként a megrendelés elküldése után azonnal kinyomtathatja a rendelési adatokat. Kérjük, hogy gondosan őrizzen meg minden tőlünk kapott üzenetet és dokumentumot. Az utólagos szerződéskötést úgy menti el, hogy az általunk küldött e-mailt a megrendelés kézhezvétele után azonnal elmenti az átvételi elismervényünkkel.

- A „Vásárlás most” gombra kattintva Ön kötelező érvényű ajánlatot tesz, ha webáruházunkban rendel: a rendelés beérkezése után e-mailben küldünk visszaigazolást, amely csak tájékoztatásként szolgál arról, hogy megrendelése megérkezett, és amelyben a rendelés adatai ismét szerepelnek. Ez az átvételi elismervény nem jelenti az ajánlat elfogadását. Az Önnel kötött adásvételi szerződés csak akkor jön létre jelen Általános Szerződési Feltételek hatálya szerint, amikor az Ön által megrendelt árut feladjuk, ami az Ön ajánlatának elfogadását jelenti. A megrendelés automatikus visszaigazolása nem minősül eladói elfogadásnak. A megrendelés elfogadásához a visszaigazolást követő konkrét  eladói elfogadás vagy megerősités szükséges.

 

 

Szállítási feltételek

 

- Magyarországra a megrendelt és elérhető árut a megrendelés beérkezésétől számított 3-6 munkanap múlva kiszállítjuk. Előre utalás esetén a fizetés beérkezésétől számított 2-6 napon belül. Nem vállalunk felelősséget a szállítási határidő betartásáért, kivéve, ha a meg nem felelés oka részünkről szándékos vagy súlyosan gondatlan magatartás. A szállítási késedelem esetén, vagy ha rendelése részben vagy egészben nem szállítható, minden esetben haladéktalanul értesítjük. Semmilyen körülmények között nem küldünk cseretermékeket előzetes egyeztetés nélkül, még akkor sem, ha azonos minőségűek és azonos árúak. A vonatkozó szállítási költségekkel kapcsolatban kérjük, vegye figyelembe a webáruházunkban található „Szállítási költségek” menüpont alatt található információkat.

 

 

Fizetés

 

- Fizetési módozatok: postai utánvét és banki átutalással történő előre utalás lehetőségét kínáljuk. Minden megrendelésnél fenntartjuk a jogot, hogy bizonyos fizetési módokat ne ajánljunk fel, és más fizetési módokra hivatkozzunk. A fennmaradó fizetési módok közül szabadon választhat. A pénzforgalom minden költsége mindig Önt terheli.

- Postai utánvétes fizetés eetén a számla összegén és a szállítási alapköltségen felül utánvéti díjat fizet.

- Ha az előre fizetési mód kerül előtérbe, akkor a megrendelés visszaigazolásában megadjuk banki adatainkat és rendelési számát. A számla összegét a megrendelés visszaigazolásától számított 5 napon belül kell számlánkra utalni. Addig a megrendelt árut lefoglaljuk Önnek. Kérjük, adja meg (amennyiben van) Biker-World-os ügyfélszámát és a rendelési számát a banki átutalás rendeltetésszerű használatakor. Megrendelését a teljes összeg beérkezése után 2-5 múlva kiszállítjuk Önnek.

 

Fontos információk a műszaki cikkekhez és a jóváhagyási előírásokhoz

 

Kérjük, vegye figyelembe:

- Ha fogyóeszközt vagy tartozékot szeretne vásárolni, például gyújtógyertyákat, akkumulátorokat, csomagtartórendszereket vagy hasonlókat, kérjük, fokozottan ügyeljen a gyártó felhasználói kézikönyvében vagy annak utasításaiban található specifikációkra és jóváhagyásokra, és csak olyan termékeket/méreteket használjon, amelyek kifejezetten az Ön járművéhez készültek! Ennek elmulasztása súlyos károkat okozhat a járműben, valamint az életben és testi épségben, ezért felelősséget nem vállalunk.

 

Folytatás